AIITC

DUKE RIMENDUAR GRATË MUSLIMANE DHE MBULESËN – Katherine Bullock

Katherine Bullock Duke rimenduar Gratë Muslimane & Mbulesën: Sfida ndaj Stereotipeve Historike dhe Moderne (botim i shkurtuar) Titulli original: Rethinking Muslim Women and The Veil: Challenging Historical and Modern Stereotypes (Abridged edition), The International Institute of Islamic Thought, 2010 Përkthimi: Festime Mehdiu Botues: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, www.aiitc.net Redaktor: Nexhatin Ibrahimi Redaktor teknik:...

Zhvillimi i kulturës islame gjatë shekullit XX – Dr. Ramiz Zekaj

Autor:           Dr. Ramiz Zekaj Titulli:           Zhvillimi i kulturës islame gjatë shekullit XX Recensent:    AIITC Formati:        B5 Faqe:            202 Botues:         AIITC Studimi me temë "Zhvillimi i kulturës islame te shqiptarët gjatë shekullit XX" përfshin tërë hapësirën...

Ky është profeti Muhamed a.s. – AIITC

Autor:         Instituti shqiptar i mendimit dhe qytetërimit Islam (AIITC) Titulli:         Ky është profeti Muhammed (alejhi selam) Redaktor:    Prof. Dr. Shefik Osmani Recensent:  Mr. Sulejman Osmani Formati:      5.8 x 8.3 Faqe:          95 Botues:       AIITC Botimi:        I parë  Viti:     ...