Libri i Agjërimit – Salih ibn Feuzan el Feuzan

Titulli: Libri i Agjërimit
Autor: Salih ibn Feuzan el Feuzan
Solli në shqip: Ebu Suada Idriz Manushi
Faqe: 38
Formati: A5

Përmbajtja
Detyrimi i kryerjes se ramazanit dhe koha e tij 4
Detyrimi i agjërimit 7
Fillimi i muajit të Ramazanit. 8
Kush e ka detyrim agjërimin? 10
Fillimi dhe mbarimi i ditës së agjërimit 13
Gjërat që e prishin agjërimin 20
Rregullat e plotësimit të agjërimit (el-kadau lis-sijam) 27
Çfarë duhet të bëj ai që nuk agjëroi për shkak të moshës së madhe apo sëmundjes? 32
Nijeti (qëllimi) 37

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Artikulli paraprakNamazi i natës (teravitë) në Ramazan – Imam Albani
Artikulli tjetërNdejat e muajit Ramazan – Muhamed bin Salih el Uthejmin