PLANIFIKIMI STRATEGJIK DHE ZBATIMI PËR SHOQATAT ISLAME – RAFIK ISSA BEEKUN

PLANIFIKIMI STRATEGJIK DHE ZBATIMI PËR SHOQATAT ISLAME – RAFIK ISSA BEEKUN

PËRKTHYER NGA GJUHA ANGLEZE: Astrit Hykaj

BOTUES:  Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam

Titulli origjinal: Strategic Planning and Implementation for Islamic Organizations – Rafik Issa Beekun

Faqe: 220

Përmbajtja
Thënie të vyera
Parathënie
Shënim për lexuesin
Kreu I / Çfarë është drejtimi strategjik?
Kreu II / Planifikimi paraprak
Kreu III / Zbërthimi përmendësh
Kreu IV / Përpunimi i një deklarate pamore dhe qëllimore
Kreu V / Përparësia dhe vënia në dukje e qëllimeve
Kreu VI / Shqyrtimi i Hendekut
Kreu VII / Mjeshtëria e qasjes
Kreu VIII / Zhvillimi i synimeve të matshme
Kreu IX / Zhvillimi i planveprimit
Kreu X / Zhvillimi i planit rastësor

Kreu XI / Mishërimi i planit strategjik: përshtatur për synime drejtimi
Kreu XII / Mishërimi i planit strategjik: përshtatur për synime organizimi
Kreu XIII / Mishërimi i planit strategjik, përshtatur për synime kulturore
Kreu XIV / Vlerësimi dhe shqyrtimi i rendimentit
Kreu XV / Cikli nis sërish
Kreu XVI /Strategjia dhe ndërgjegjja
Kreu XVII / Tewaekul-i – “mbështetja tek Allahu”

Përmbyllje
Shtojca A / Fletë-pune për mishërimin e planit strategjik
Shtojca B / Raste dhe modele të planit strategjik
Shtojca C
Bibliografi

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [3.35 MB]

Artikulli paraprakGJUHA E MREKULLUESHME E KURANIT – Dëshmi e origjinës hyjnore – Bassam Saeh
Artikulli tjetërHistoritë e Pejgamberëve – Abdurrahman Es Seadi