SHURA Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë – Ahmad Al – Raysuni

SHURA Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë – Ahmad Al – Raysuni

Ahmad Al-Raysuni
Shura – Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë
Titulli origjinal:
Al-Shura: The Qur’anic Principle of Consultation
Copyright © 2011 The International Institute of Islamic Thought

BOTUES: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, www.aiitc.net
PËRKTHIMI: Festime Mehdiu Gashi
REDAKTOR PROFESIONAL: Nexhatin Ibrahimi
REDAKTOR: Oriola Sula
FAQOSJA DHE DIZAJNI: Suhejb Xhemaili

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Al – Raysuni, Ahmad
Shura : parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë / Ahmad Al-Raysuni ; përkth. Festime Mehdiu Gashi ;
red. Nexhatin Ibrahimi. – Tiranë : Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, 2019
ISBN 978-9928-126-25-2

Faqe: 248

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.23 MB]

 

 

VLERËSIM
Vleresimi
Artikulli paraprakDUKE RIMENDUAR GRATË MUSLIMANE DHE MBULESËN – Katherine Bullock
Artikulli tjetërANËSIA EPISTEMOLOGJIKE NË SHKENCAT FIZIKE DHE SOCIALE – Abdelwahab M. Elmessiri
shura-parimi-kuranor-i-keshillimit-nje-mjet-per-rindertim-dhe-reforme-ahmad-al-raysuniSHURA Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë - Ahmad Al - Raysuni Ahmad Al-Raysuni Shura – Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë Titulli origjinal: Al-Shura: The Qur’anic Principle of Consultation Copyright © 2011 The International Institute of Islamic Thought BOTUES: Instituti Shqiptar...