Këshilla të dobishme në lidhje me ndalesën e përgojimit dhe thashëthemeve – Muhamed bin Sulejman el-Ulejit

Titulli:            Këshilla të dobishme në lidhje me ndalesën e përgojimit dhe thashethemeve
Autor:            Muhamed bin Sulejman el-Ulejit
Përktheu:      Abdullah Avdyli
Lektorë:         Nazmi Shaqiri
Zymer Mehani
Botimi:           I parë
Realizimi:      “Enter-Design”
Vendi:            Kosovë
Viti:               
2024

Ky është një fragment i shkurtër i cili paralajmëron kundër përgojimit dhe thashethemeve, si dhe sqaron ndalesën e tyre, duke përmendur argumente nga Kurani Fisnik, Hadithet Profetike dhe Konsensusi i Dijetarëve.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPërmbledhje e meditimeve rreth ajeteve kuranore
Artikulli tjetërRrëfimet më të mira – Amër Istrefi