SODITJE Një studim mendor – shpirtëror islam – Malik Badri

Malik Badri
Soditje: Një studim mendor – shpirtëror islam (Albanian)

Titulli origjinal
Contemplation: An Islamic Psychospiritual Study
Copyright © 2018 The International Institute of Islamic Thought, Herndon
Botimi i parë në gjuhën shqipe. 2020

BOTUES: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, www.aiitc.net
PËRKTHIMI: Astrit Hykaj
REDAKTIMI SHKENCOR: Ardian Muhaj
KORREKTIMI LETRAR: Oriola Sula
FAQOSJA DHE DIZAJNI: Suhejb Xhemaili
CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
Badrī, Mālik
Soditje : një studim mendor – shpirtëror islam / Mālik Badrī; përkth.
Astrit Hykaj ; red. shkenc. Ardian Muhaj ; red. Oriola Sula. – Tiranë :
Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, 2020
189 f. ; 21 cm.
ISBN 978-9928-126-31-3

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakANËSIA EPISTEMOLOGJIKE NË SHKENCAT FIZIKE DHE SOCIALE – Abdelwahab M. Elmessiri
Artikulli tjetërINTENCAT E SHERIATIT SI FILOZOFI E SË DREJTËS ISLAME – Xhasir Avde