TE FUNDIT

ME TE LEXUARAT

LIBRI I JAVES

Rrëfimet më të mira – Amër Istrefi

Titulli:        Rrëfimet më të mira Autori:       Amër Istrefi Redaktor:  Elhaid Alija Faqosja:    Bledar Xama Botues:      Privat Falënderimet pa fund qofshin për Allahun, Krijuesin e Gji-thësisë, Bujarin, që i dhuroi dijen dhe i zbriti Kuranin njerëzisë. Salavatet dhe selamet për zotërinë e njerëzimit, për hz. Muhamedin, përgjigjen e lutjes së Ibrahimit, për familjen e tij, sahabet, burimin e udhëzimit dhe për këdo që i pason deri në Ditën e Gjykimit. Njerëzit, për nga...

PER FEMIJE

REKOMANDOJME

ME TE PELQYERAT

SHURA Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë – Ahmad Al – Raysuni

SHURA Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë - Ahmad Al - Raysuni Ahmad Al-Raysuni Shura – Parimi kuranor i këshillimit, një mjet për rindërtim dhe reformë Titulli origjinal: Al-Shura: The Qur’anic Principle of Consultation Copyright © 2011 The International Institute of Islamic Thought BOTUES: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit...