BallinaRekomandojmë

Rekomandojmë

Ahlaku i Muhamedit a.s. – Ebu Hamid el Gazali

Autor:       Ebu Hamid el Gazali Titulli:       Ahlaku i Muhamedit a.s. Përktheu:  Shenaj Zeneli Lektor:      Artan Sadiku Formati:    8.5 x 11 Faqe:        90 Sjelljet (edebet) e jashtme (zahir) janë shenjë e edebeve të brendshme (batin). Lëvizjet e gjymtyrëve trupore janë fryte të dëshirave. Ndërsa veprimet janë...

Asgjësimi i teorisë së përzierjes mes feve – Bekr Ebu Zejd

Autor:        Bekr Ebu Zejd Titulli:        Asgjësimi i teorisë së përzierjes mes feve Përktheu:   Abdurrahman Balla Formati:    8.5 x 11 Faqe:        57 Fenomeni i shfaqur së fundi, i cili fton në përzierjen në mes Fesë Islame dhe feve të tjera të pavërteta, siç është judaizmi dhe...