Asgjësimi i teorisë së përzierjes mes feve – Bekr Ebu Zejd

Autor:        Bekr Ebu Zejd
Titulli:        Asgjësimi i teorisë së përzierjes mes feve
Përktheu:   Abdurrahman Balla
Formati:    8.5 x 11
Faqe:        57

Fenomeni i shfaqur së fundi, i cili fton në përzierjen në mes Fesë Islame dhe feve
të tjera të pavërteta, siç është judaizmi dhe krishterimi, gjë kjo për të cilën
jomuslimanët janë duke organizuar konferenca të njëpasnjëshme, nën emra të tillë
si: “Afrimi në mes Feve”, “Unitetit në mes Feve”, “Vëllazërimi në mes Feve”,
“Dialogu në mes Qytetërimeve”, padyshim që është leva më e shëmtuar e “duarve
zullumqare” të “Rendit të Ri Botëror” dhe “Globalizmit”, të cilat synojnë
përhapjen e kufrit, imoralitetit, zvetënimit të parimeve Islame dhe deformimit të
natyrës së pastër e të lindur njerëzore. Është pikërisht kjo arsyeja, pse e shkrova
këtë libër, për të sqaruar rreziqet që u kanosen muslimanëve nga ky fenomen, për
t’i paralajmëruar ata, si dhe për të asgjësuar bazën teorike të kësaj ideje të kotë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakParimet e besimit Islam – Azem Bardhoshi
Artikulli tjetërDhjetë të përgëzuarit me Xhenet – Bledar Haxhiu