BallinaFetva - Qëndrime fetare

Fetva - Qëndrime fetare

70 çështje në lidhje me agjërimin – Muhammed Salih el-Munexhid

Autor:           Muhammed Salih el-Munexhid Titulli:           70 çështje në lidhje me agjërimin Përktheu:      Altin Torba Recensent:    Edmond Ajdini Formati:        A6 Faqe:            67 Botues:         Privat Burimi:         www.jetaever8.de  Nisur nga vlera madhështore e agjërimit na...

Udhëzimi pejgamberik për t’i bërë ballë virusit epidemik – Mr. Agron Krasniqi

Autor:       Mr. Agron Krasniqi Titulli:       Udhëzimi pejgamberik për t'i bërë ballë virusit epidemik Formati:    8.5 x 11 Faqe:        14 Botues:     Privat Viti:          Mars, 2020 Thuajse të gjithë njerëzit në botë sot janë të angazhuar me atë se çfarë është duke ndodhur me...

Pyetjet nga Shami – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:              Muhammed Nasiruddin el-Albani Titulli:              Pyetjet nga Shami Përktheu:         Zejd Haziri R. gjuhësore:    Sylë Dinaj Formati:           8.5 x 11 Faqe:               32 Botues:            Privat Viti:   ...

Udhëtimi – Ebu Hamid el Gazali

Autor:         Ebu Hamid el Gazali Titulli:         Udhëtimi Përktheu:    Is-hak Shala                    Abdullah B. Ferizi Lektor:        Artan Sadiku Formati:      A5 Faqe:          48 Viti:            2018 Vendi:         Prishtinë Tani...

Namazin e Natës apo Namazin e Taravisë – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:         Muhammed Nasiruddin el-Albani Titulli:         Namazin e Natës apo Namazin e Taravisë Përktheu:    Besim Gjelaj Formati:      A5 Faqe:          42 Botues:       Indeksi Islam Vendi:         Aman, Jordani Ky është botimi i dytë i librit tim “Namazi i natës në Ramazan”...

Muzika në peshoren e Islamit – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:         Muhammed Nasiruddin el-Albani Titulli:         Muzika në peshoren e Islamit Përktheu:    Abdurrahim Balla Formati:      A5 Faqe:          42 Botues:       Sh.B. Teuhidi Botimi:        I Parë Viti:            Shkurt, 2010 Burimi:       www.teuhidi.com Ia drejtoj këtë libër çdo...

Fetva në lidhje me agjërimin – Ahmed ibn Jahja en-Nexhmij

Autor:       Ahmed ibn Jahja en-Nexhmij Titulli:       Fetva në lidhje me agjërimin Formati:    8.5 x 11 Faqe:        38 Botues:     PerlatMuslimane.com Falënderimi i takon vetëm Allahut. Atë e falënderojmë, prej Tij kërkojmë ndihmë dhe falje të mëkateve, tek Ai mbështetemi të na ruajë nga sherri i vetes...

Shkurtimi i namazit – Abdulaziz ibn Baz

Autor:         Abdulaziz ibn Baz Titulli:         Shkurtimi i namazit Përktheu:    Shuajb Rexha Formati:      A5 Faqe:          64 Botues:       Privat Me të vërtetë dijetarët janë trashëgimtarët e profetëve, sepse profetët nuk kanë lënë trashëgim pasurinë, por kanë lënë diturinë të cilën kush e...

Studime dhe fetva – Ismail Bardhoshi

Autor:              Ismail Bardhoshi Titulli:              Studime dhe fetva Redaktor:         Rudian Zekthi R. gjuhësor:     Ergys Hasekiu Formati:           A4 Faqe:               368 Botues:            Dy lindje dhe dy perëndime Viti: ...

30 Pyetje rreth agjërimit – Llokman Hoxha

Autor:       Llokman Hoxha Titulli:       30 Pyetje rreth agjërimit Formati:    4.6 x 4.6 Faqe:        33 Botues:    Busulla Creative Viti:          2017 Vendi:       Prishtinë Agjërimi është abstenim nga ushqimi, pija, kontakti intim si dhe çdo gjë që i përket këtyre gjërave që nga agimi...

Fetva – Muhammed Muteveli Sharaviu

Autor:           Muhammed Muteveli Sharavi Titulli:           Fetva Përktheu:      Dr. Musli Vërbani Recensent:    Daut Shehu Formati:        8.5 x 11 Faqe:            494 Botues:         Botues Privat Viti:              2015 Vendi:         ...

Fetva rreth gjidhënies – Abdulaziz ibn Baz

Autor:         Abdulaziz ibn Baz Titulli:         Fetva rreth gjidhënies Përktheu:    Umu Akil Formati:      8.5 x 11 Faqe:          20 Botues:       Selefi.org Pyetje 1: Pyetësi me inicialet H. M. nga Mekka thotë: Sa i përket gjidhënies, sa është sasia e qumështit për një...