Muzika në peshoren e Islamit – Muhammed Nasiruddin el-Albani

Autor:         Muhammed Nasiruddin el-Albani
Titulli:         Muzika në peshoren e Islamit
Përktheu:    Abdurrahim Balla
Formati:      A5
Faqe:          42
Botues:       Sh.B. Teuhidi
Botimi:        I Parë
Viti:            Shkurt, 2010
Burimi:       www.teuhidi.com

Ia drejtoj këtë libër çdo muslimani që beson Allahun dhe ditën e gjykimit. Në një kohë kur padituria ka mbuluar me krahët e saj shumicën e muslimanëve duke i bërë kështu shumë njerëz që të flasin me padijen e tyre në shumë çështje të Islamit, në çështje që sikur të ishte Umer ibn El Hatabi do të kishte marrë mendimin e shumë sahabëve para se të gjykonte për ato çështje a janë hallall apo haram. A e kanë harruar këta njerëz hadithin e profetit s.a.v.s. që thotë: “Ata që janë më të guximshëm për të dhënë fetva janë më të guximshëm ndaj zjarrit”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMesatarja dhe Drejtësia – Salih bin AbdulAziz Alu Shejh
Artikulli tjetërNamazin e Natës apo Namazin e Taravisë – Muhammed Nasiruddin el-Albani