Menstruacionet dhe lehonia – Shejh Muhamed el-Uthejmin

Autor:          Muhamed ibn Salih el-Uthejmin
Titulli:          Menstruacionet dhe lehonia
Përktheu:     Genc Plumbi
Formati:       A5
Faqe:           57
Botues:        “Jehona”
Viti:             2020
Vendi:          Tiranë, Shqipëri

Ky kapitull është një nga kapitujt më të vështirë të jurisprudencës islame dhe për këtë arsye juristët myslimanë janë zgjatur në shtjellimin e tij.
Por mesa shohim, për ne ky kapitull nuk ka nevojë për një shtjellim të tillë, për degëzime dhe rregulla të shumta në të cilat janë përfshirë juristët – Allahu i mëshiroftë! – ku një pjesë e madhe prej këtyre degëzimeve dhe rregullave nuk kanë qenë të përcjella prej sahabeve – Allahu qoftë i kënaqur me ta.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakHyrje në shkronjat e Kur’anit – Idris Demiri
Artikulli tjetërTeuhidi – për fillestarë dhe të rinj – Dr. Abdulaziz ibën Muhamed A’li Abdulatif