Fetva në lidhje me agjërimin – Ahmed ibn Jahja en-Nexhmij

Autor:       Ahmed ibn Jahja en-Nexhmij
Titulli:       Fetva në lidhje me agjërimin
Formati:    8.5 x 11
Faqe:        38
Botues:     PerlatMuslimane.com

Falënderimi i takon vetëm Allahut. Atë e falënderojmë, prej Tij kërkojmë ndihmë dhe falje të mëkateve, tek Ai mbështetemi të na ruajë nga sherri i vetes sonë dhe nga të këqijat e punëve tona. Atë që Allahu e udhëzon nuk ka kush e humb dhe atë që e humb Allahu nuk ka kush e udhëzon. Dëshmoj se nuk ka zot tjetër që meriton të adhurohet me të drejtë përveç Allahut një e të vetëm dhe se Muhammedi sal-lAllahu alejhi ve sel-lem është rob i Allahut dhe i Dërguar i Tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakKëshilltari fisnik për djem dhe vajza – Muhamet Sajim
Artikulli tjetërCilësitë e gruas së mirë – Dr. Abdurrezak ibn Abdulmuhsin el-Bedr