E pranova Islamin por ç’të bëj më tej – Dr. Laurence Brown

0
119

Autor:       Dr. Laurence Brown
Titulli:       E pranova Islamin por ç’të bëj më tej
Formati:    8.5 x 11
Faqe:        55
Botues:     Privat
Viti:          2008
Vendi:       Tiranë

Muslimanët vënë re shpesh, se të kthyerit në fenë islame, kalojnë përmes disa fazave të rritjes ideologjike, shpirtërore dhe psikologjike, përpara se të arrijnë një fasadë të pjekurisë fetare. Periudha e pjekurisë ndryshon nga një individ te tjetri, njësoj si rezultati përfundimtar. Ka muslimanë që shfaqin një pjekuri fetare të madhe qysh në fëmijëri; ka të tjerë që e jetojnë në mosha të mëdha përmbysjen dramatike të pikëpamjeve të tyre.