Funksionet e ajeteve me ilustrime dinamike në Kur’anin Fisnik – Ajman es-Sejjid Ali es-Sajjad

0
484

Autor:         Ajman es-Sejjid Ali es-Sajjad
Titulli:         Funksionet e ajeteve me ilustrime dinamike në Kur’anin Fisnik
Përktheu:    Dr. Hajredin Hoxha (nga arabishtja)
Përktheu:    Edin Q. Lohja (nga anglishtja)
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          55
Viti:            2009

Rëndësia e shprehjeve dinamike në kontekstin kur’anor përcakton tiparet e përgjithshme të figurave kur’anore. Pra, shprehja dinamike përfaqëson qendrën rreth të cilës sillen të gjitha elementet e tjera të portretizimit. Veç kësaj, shprehja dinamike në kontekstin kur’anor fokusohet në shumë funksione fetare, edukative, psikologjike, etj, në një mënyrë të qartë dhe të përpiktë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko