BallinaHistoriHistori botërore

Histori botërore

Islami dhe muslimanët në trojet shqiptare në ballkanin mesjetar – Nexhat Ibrahimi

Autor:           Nexhat Ibrahimi Titulli:           Islami dhe muslimanët në trojet shqiptare në ballkanin mesjetar Recensent:    Husamedin Abazi Formati:        8.5 x 11 Faqe:            145 Botues:         Logos-A Viti:              2003 Vendi:       ...

Osmanët – Osman Nuri Topbash

Autor:      Osman Nuri Topbash Titulli:      Osmanët Formati:   6.7 x 9.5 Faqe:       586 Botues:    Progresi Botime Viti:         Shkurt, 2009 Vendi:      Stamboll “Atyre nga ju, të cilët besojnë dhe bëjnë punë të mira, Allahu u ka premtuar se, ashtu siç i pati bërë paraardhësit e tyre...

Pishtarja e ndershmërisë Merjemja – Adem Karatash

Autor:           Adem Karatash Titulli:           Pishtarja e ndershmërisë Merjemja Përktheu:      Msc. Ilir Rruga Recensent:    Edlira Boriqi, Roald A. Hysa Formati:        5.6 x 8.7 Faqe:            298 Botues:         Progresi sh.p.k. Libri që mbani në duar të...