Pishtarja e ndershmërisë Merjemja – Adem Karatash

Autor:           Adem Karatash
Titulli:           Pishtarja e ndershmërisë Merjemja
Përktheu:      Msc. Ilir Rruga
Recensent:    Edlira Boriqi, Roald A. Hysa
Formati:        5.6 x 8.7
Faqe:            298
Botues:         Progresi sh.p.k.

Libri që mbani në duar të dashur lexues, bën fjalë për një grua, më të pastrën, monument shembullor i ndershmërisë të të gjitha kohërave, bën fjalë për Merjemen.
Në këtë libër që do të lexoni, do të gjeni shumë përgjigje për shumë pyetje, që ne i ndeshim zakonisht gjatë ditëve apo jetës tonë, përgjigje të shumë pyetjeve rreth jetës së Merjemes apo familjes së saj Imran, të zgjedhur nga Allahu i Madhëruar. Merjemja dhe familja e saj e zgjedhur është një temë, që i intereson jo vetëm myslimanëve por edhe të krishterëve. Sikurse tregohet dhe në titullin “Pishtarja e Ndershmërisë, MERJEMJA, sipas Biblës dhe Kuranit Famëlartë”, libri bazohet në dijet që përmbajnë dy librat e shenjtë Bibla dhe Kurani. Temat e trajtuara në këtë libër, janë në bazë të Biblës dhe Kuranit. Në këto libra tregohen dallimet mes dy besimeve, por që kanë shumë gjëra që përputhen me njëri-tjetrin, ashtu sikurse mund të përmendim besimin në virgjërinë dhe pastërtinë fizike dhe shpirtërore të Merjemes.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFragmente nga jeta e sahabëve – Abdurrahman Rafet el-Basha
Artikulli tjetërVetëpërceptimet e qytetërimeve – Ahmet Davutogllu