BallinaAkide - DoktrinëShkenca dhe feja

Shkenca dhe feja

Universi sipas Kur’anit dhe shkencës – Dr. Galip Veliu

Autor:         Dr. Galip Veliu Titulli:         Universi sipas Kur'anit dhe shkences Redaktor:    Husamedin Abazi Formati:      8.5 x 11 Faqe:          146 Botues:       Logos-A Viti:            2005 Vendi:         Shkup, Maqedoni Veriore Njeriu e njeh vërtetësinë dhe esencën e...

1000 Thënje – Jakup Asipi

Autor:           Jakup Asipi Titulli:           1000 Thënje Përmblodhi:   Bajram Ramadani                      Labinot Kunushefci Recensent:    Bashkim Aliu Formati:        6.9 x 9.9 Faqe:            190 Botues:         Furkan Print Vendi:       ...

Fatkeqësitë që solli Darvinizmi për njeriun – Harun Jahja

Autor:           Harun Jahja Titulli:           Fatkeqësitë që solli Darvinizmi për njeriun Përktheu:      Violeta SHABA Recensent:    Kujtim EREQI R. gjuhësor:  Edvin CAMI Formati:        8.5 x 11 Faqe:            129 Botues:         Furkan ISM Shekulli i njëzetë, të cilin sapo...

Mrekullia në trupin tonë – Harun Jahja

Autor:        Harun Jahja Titulli:        Mrekullia në trupin tonë Formati:     8.5 x 11 Faqe:         110 Botues:      Furkan ISM Vendi:        Shkup Secila nga trilionat e qelizave të trupit tonë e përmbush detyrën e saj në mënyrë të përsosur, si rezultat i një...

Krijimi i universit – Harun Jahja

Autor:             Harun Jahja Titulli:             Krijimi i universit Përktheu:        Ahmet Gjinishi R. gjuhësor:    Roald A. Hysa Formati:          8.5 x 11 Faqe:              187 Botues:           KMSH Viti:         ...

Gjunjëzimi i evolucionit – Harun Jahja

Autor:          Harun Jahja Titulli:          Gjunjëzimi i evolucionit Përktheu:     Elton Gjeçi Recensent:   Kujtim Ereqi Formati:       8.5 x 11 Faqe:           193 Botues:        Furkan ISM Vendi:          Stamboll, Turqi Ky libër ka një rëndësi mjaft të madhe për të...