1000 Thënje – Jakup Asipi

Autor:           Jakup Asipi
Titulli:           1000 Thënje
Përmblodhi:   Bajram Ramadani
                     Labinot Kunushefci
Recensent:    Bashkim Aliu
Formati:        6.9 x 9.9
Faqe:            190
Botues:         Furkan Print
Vendi:           Shkup, Maqedoni
Burimi:          www.slideshare.net

Libri “Njëmijë thënje” i hoxhës së nderuar Jakup Asipi, Allahu e mëshiroftë, i cili nuk la gjurmë vetëm në vend ku veproi, por ndikimin e tij e shtriu në të gjitha trojet shqiptare dhe më gjerë, është mishërim i të kuptuarit të thellë të realitetit të kohës, vendit, mentalitetit të popullit, rrethanave lokale, rajonale dhe ndërkombëtare në të cilat jeton muslimani i sotëm nga njëra anë, dhe të kuptuarit e shëndoshë të Islamit dhe burimeve të së drejtës Islame, në anën tjetër.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDrejtimi financiar i ndërmarrjeve dhe i shoqërive – Jean-Louis Amelon
Artikulli tjetërFuqia e Besimit Përsosmëri e Shpirtit – Ismet U. Shehibrahimovic