Qëndrimet e profetit Muhammed gjatë thirrjes – Dr. Said el-Kahtani

Autor:               Dr. Said el-Kahtani
Titulli:               Qëndrimet e profetit Muhammed gjatë thirrjes
Përktheu:          Dr. Sedat Islami
Redaktor fetar:  Almedin Ejupi
R. Gjuhësor:      Jeton Koçinaj
Formati:            4.7 x 6.7
Faqe:                172
Botues:             Shembulli Botime

Libri që keni para duarsh është një shkresë përmbledhëse rreth qëndrimeve të Profetit صلى الله عليه وسلم gjatë thirrjes në rrugën e Allahut ose në dave. Materialin e shtjelluar e kam shtrirë në dy etapa:
1) Periudhën para migrimit në Medinë, dhe
2) Periudhën pas migrimit në Medinë
Për këtë kontribut timin modest të dhënë këtu lutem që Allahu ta bekojë, ta bëjë të dobishëm, ta pranojë si ekskluziv vetëm për hir të Tij, të mos më privojë nga mirësia e tij, as në këtë, as në jetën tjetër, si dhe të mos e privojë askënd tjetër që ky libër i bie në dorë. Kjo, se Allahu është më i miri se të gjithë ata që luten, më bujari se të
gjithë ata te të cilët mbahet shpresa. Na mjafton Allahu. Sa mbrojtës i mirë që është!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [924.44 KB]

Artikulli paraprakPozita e namazit në islam – Dr. Said el-Kahtani
Artikulli tjetërPërgjigje jomuslimanëve në pyetjet rreth Islamit – Dr. Zakir Naik