Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet rreth Islamit – Dr. Zakir Naik

Autor:             Dr. Zakir Naik
Titulli:             Përgjigje jomuslimanëve në pyetjet rreth Islamit
Përktheu:        Mr. Sci. Feim Dragusha
Redaktor:        Mr. Sci. Driton Morina
R. Gjuhësor:    Ermal Bega
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              133
Tirazhi:           500 copë
Botues:           el-Hidaje
Botimi:            Botimi i parë
Viti:                Maj, 2010
Vendi:             Zvicër

Më të vërtetë ky libër, ashtu siç nënkuptohet nga vet titulli, ngërthen në vete disa nga pyetjet më të rëndësishme të kohës bashkëkohore që shtrohen nga ata që u mungon të
kuptuarit real të Islamit. Megjithatë përgjigjet për këto pyetje ata në vazhdimësi i marrin të gabuara sepse në vend se të konsultojnë librat, shkrimet dhe dijetarët islam, jomuslimanët shpesh mbështeten në mediat dhe propagandat që bashkëkombësit e tyre i lansojnë me qëllim që të degradojnë këtë fe fisnike që po zgjerohet ditë e për ditë madje edhe në vet shoqëritë shekullare. Gjithashtu pre e këtyre medieve po bien edhe disa nga muslimanët të cilët besojnë dhe pasojnë verbërisht tërë atë që dëgjojnë në media.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [661.47 KB]

Artikulli paraprakQëndrimet e profetit Muhammed gjatë thirrjes – Dr. Said el-Kahtani
Artikulli tjetërFamilja në Islam – Ebu Bekr Xhabir el-Xhezairi