Triumfi i së vërtetës – Rahmetullah el-Hindi

Autor:         Rahmetullah el-Hindi
Titulli:         Triumfi i së vërtetës
Përktheu:    Osman Abazi
Formati:      A5
Faqe:          151
Botues:       Logos-A
Viti:            25.12.1992
Vendi:         Shkup, Maqedoni Veriore

“O ithtarë të Librit (të Teuratit dhe Inxhilit), ejani (të bashkohemi) në një fjalë që është e njëjtë (e drejtë) mes nesh dhe mes jush; të mos adhurojmë askë pos Allahut, të mos i bëjmë Atij askënd shok, të mos konsiderojmë njëri-tjetrin zotër pos Allahut! Nëse ata refuzojnë, ju thuani: “Dëshmoni pra, se ne jemi muslimanë (besuam në një Zot dhe plotësisht iu dorëzuam Atij)!” (Ali Imran: 64)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [719.10 KB]

Artikulli paraprakRijadu Salihin – Imam Neveviu
Artikulli tjetërE vërteta e qartë – Abdurrahim Balla