Historitë e Pejgamberëve – Abdurrahman Es Seadi

Autor:         Abdurrahman Es-Seadi
Titulli:         Historitë e Pejgamberëve
Përkthyes:   Fatjon Isufi
Lektor:        Qani Sulku
Botues:       Udha e besimtarëve
Botimi:        I parë
Formati:      A5
Faqe:          220
Vendi:         Tiranë, 2019.

Të flasësh për historitë e Pejgamberëve dhe ngjarjet e tyre, është diçka shumë tërheqëse. Kjo për faktin se në këto ndodhi ka mësime dhe këshilla shumë të dobishme. Allahu i Lartësuar thotë: “Në tregimet e atyre (të dërguarve) ka këshilla për ata që janë me mend.” (Jusuf, 111)
Përmes këtyre historive njeriu kujton kohët e popujve të hershëm dhe ditët e kaluara që ka krijuar Allahu i Lartësuar. “Sigurisht që atyre u kanë ardhur histori për t’i prapësuar (nga e keqja).” (ElKamer, 4)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPLANIFIKIMI STRATEGJIK DHE ZBATIMI PËR SHOQATAT ISLAME – RAFIK ISSA BEEKUN
Artikulli tjetërLargimi i dyshimeve (Keshfush-Shubuhat) – Muhamed ibn Abdulvehab