Bujaria (22) – Dr. Musli Vërbani

Autor:           Dr. Musli Vërbani
Titulli:           Bujaria (22)
Seria:           Planprogrami i muslimanit të vogël
Recensent:    Burim Bunjaku
Formati:        B5
Faqe:            19
Botues:         Autori
Viti:              2011
Vendi:           Kaçanik

Bujaria është prej cilësive më të lavdëruara tek Zoti i Lartmadhëruar. Zoti është Bujar dhe Fisnik. Nga Bujaria e Tij furnizohen të gjitha krijesat, nga bujaria e Tij është se i fal mëkatet e robërve të Tij dhe i pranon lutjet e tyre. Bujaria absolute buron vetëm nga Zoti i Lartmadhëruar. Bujaria është moral, i cili mbulon të metat, largon fatkeqësitë dhe lehtëson krizat.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMëshira (21) – Dr. Musli Vërbani
Artikulli tjetërVërtetësia (23) – Dr. Musli Vërbani