BallinaHistori IslameHistoria e profetëve

Historia e profetëve

Vargu i profetëve – Pjesa 2 – Osman Nuri Topbash

Autor:           Osman Nuri Topbash Titulli:           Vargu i profetëve Pjesa 2 Përktheu:      Ilir Hoxha Recensent:    Alban Kali Formati:        6.5 x 9.5 Faqe:            342 Botues:         Progresi Botime Viti:              2016 Vendi:   ...

Vargu i profetëve – Pjesa 1 – Osman Nuri Topbash

Autor:          Osman Nuri Topbash Titulli:          Vargu i profetëve Pjesa 1 Përktheu:     Ilir Hoxha Recensent:   Alban Kali Formati:       6.5 x 9.5 Faqe:           336 Botues:        Progresi Botime Viti:             2016 Vendi:          Shkodër Përveç një...

Jusufi a.s. – Harun Jahja

Autor:       Harun Jahja Titulli:       Jusufi a.s. Formati:    8.5 x 11 Faqe:        56 Në këtë libër do të analizojmë jetën dhe përpjekjet e njërit prej këtyre profetëve të së kaluarës, Jusufit (as), dhe do të marrim parasysh dijeninë që Allahu na dhuron në lidhje me të. Profeti Jusuf...

Musa a.s. – Harun Jahja

Autor:     Harun Jahja Titulli:     Musa a.s. Formati:  8.5 x 11 Faqe:      68 Historia e njerëzimit do të mund të konsiderohej si histori e profetëve. Zoti iu ka kumtuar Shpalljet e Tij Hyjnore njerëzve përmes të dërguarve të Tij gjatë historisë. Këta të dërguar ju treguan njerëzve për Zotin...