Feja ime e bukur 2 – Dr. Rexhep Ozdirek

Autor:                            Dr. Rexhep Ozdirek
Titulli:                            Feja ime e bukur 2
Përkthimi & Përgatitja:    Ilir Hoxha
Redaktor:                       Zija Vukaj
                                      Ermal Nurja
Formati:                         8.5 x 11
Faqe:                             294
Botues:                          Progresi Botime
Viti:                               2011
Vendi:                            Shkodër, Shqipëri

Të dashur fëmijë !
Pasuria më e madhe që kemi në këtë jetë, është besimi. Të jetojmë me besim dhe të dalim para Zotit tonë si besimtarë të devotshëm, duhet të jetë qëllimi ynë më i rëndësishëm. Dashuria për Allahun dhe besimi tek Ai është esenca e fesë sonë. Besimi zë vend në zemër e pastaj pasqyrohet në veprimet tona. Kjo dashuri e pastër që kemi në zemër na drejton të bëhemi njerëz të mirë dhe të çojmë në vend urdhrat dhe ndalesat e Allahut të Madhëruar. Sjellja e mirë dhe adhurimet që bëjmë, e shtojnë pa pushim dashurinë dhe besimin që ndodhet brenda nesh.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFeja ime e bukur 1 – Dr. Rexhep Ozdirek
Artikulli tjetërGratë në Islam kundrejt grave në traditën judeo-krisitiane – Dr. Sherif Abdulazim