Feja ime e bukur 1 – Dr. Rexhep Ozdirek

Autor:                           Dr. Rexhep Ozdirek
Titulli:                           Feja ime e bukur 1
Përkthimi & Përgatitja:   Alban Kali
                                     Ermal Nurja
                                     Evans Drishti
Redaktor:                      Islam Dizdari
                                     Xhahid Bushati
                                     Ermira Alia
Formati:                        8.5 x 11
Faqe:                            238
Botues:                         Progresi Botime

Të dashur fëmijë!
Dashuria për Allahun është thelbi i fesë sonë. Allahu i Lartmadhëruar e ka krijuar zemrën me cilësinë e dashurisë. Ai dëshiron prej nesh që ta duam fenë tonë, Pejgamberin dhe të dashurit e Tij, si dhe të ecim në rrugën e tyre.
Dashuria fillon në zemrën dhe shpirtin tonë për t’u pasqyruar më pas në sjelljet dhe veprimet tona. Dashuria për Allahun, si dashuria më e madhe, zë vend fillimisht në zemrat tona. Më pas kjo dashuri na mëson se si të bëhemi njerëz të mirë dhe se si t’i zbatojmë urdhrat dhe ndalesat e Allahut. Sjelljet e hijshme dhe adhurimet tona rrisin besimin dhe dashurinë tek ne.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPersonaliteti shembullor – Dr. Omer Çelik
Artikulli tjetërFeja ime e bukur 2 – Dr. Rexhep Ozdirek