Dhjetë të përgëzuarit me Xhenet – Bledar Haxhiu

Autor:    Bledar Haxhiu
Titulli:    Dhjetë të përgëzuarit me Xhenet
Formati: 8.5 x 11
Faqe:     83
Botues:  Xhamia Mbret

Vëllezër dhe motra Allahu zgjodhi Muhamedin si Profetin e fundit, e bëri atë mik dhe të dashurin e Tij, dhe zgjodhi që ta pasonin dhe ta ndihmonin njerëzit më të mirë, zemrat më bujare, fytyrat më të shndritura dhe bësimtarët më të fortë e më të përkushtuar. Të gjithë ata të cilët e ndoqën, pasuan dhe ndihmuan Muhamedin që në ditët e para kanë vendin dhe pozitën e tyre, të gjithë kanë grada dhe vlera, madje dashuria e tyre është pjesë e besimit tonë, porse ja që është urtësi e Allahu që t’i dallojë disa nga disa të tjerë dhe nga ata të cilët ka dalluar Allahu janë dhe “Dhjetë të përgëzuarit me Xhenet”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakAsgjësimi i teorisë së përzierjes mes feve – Bekr Ebu Zejd
Artikulli tjetërBindja e thellë në Allahun – Amër Halid