Rigjallërimi Islam – Rregulla dhe udhëzime – Muhammed el-Uthejmin

Autor:             Muhammed el-Uthejmin
Titulli:             Rigjallërimi Islam – Rregulla dhe udhëzime
Përktheu:        Justinian Topulli
R. gjuhësor:    Leonard Xhemani
Formati:          5.5 x 8.2
Faqe:              171
Botues:           Tradita  
Botimi:            i parë
Viti:                2008
Vendi:             Tiranë, Shqipëri

Mbas Profetit pasuan Kalifët e drejtë, imamët e udhëzuar, të cilët ecën sipas shembullit të të Dërguarit të Allahut (salallahu alejhi ue selem), në besim, në adhurim, në sjellje, në bashkëpunim mes tyre, në predikim dhe në luftën për kauzën e Allahut. Allahu me ta qartësoi rrugën dhe ndriçoi errësirën. Në krye të tyre ishte Ebu Bekër Es-Siddik (radiallahu anhu), më pas Umer el-Faruk, Uthmani dhu Nurejn dhe Ali ibn ebi Talib (radiallahu anhum).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [633.73 KB]

Artikulli paraprakDëshiroj të pendohem, por… – Muhammed el-Munexhid
Artikulli tjetërShpjegimi i tre parimeve bazë – Muhammed el-Uthejmin