BallinaPolitikëLëvizjet islame

Lëvizjet islame

Islami dhe kriza e identitetit – Nexhat Ibrahimi

Autor:           Nexhat Ibrahimi Titulli:           Islami dhe kriza e identitetit Recensent:    Husamedin Abazi Formati:        8.5 x 11 Faqe:            170 Botues:         Logos-A Viti:              2003 Vendi:           Shkup Besimi se Allahu...

Islami ndërmjet lindjes dhe perëndimit – Alija Izetbegoviç

Autor:            Alija Izetbegoviç Titulli:            Islami ndërmjet lindjes dhe perëndimit Recensentë:   Prof. Dr. Musa Gashi                      Nexhat Ibrahimi R. Gjuhësor:   Fatmire Ajdini - Hoxha Formati:         8.5 x 11 Faqe:         ...