Meditimi i Kuranit Fisnik – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:             Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:             Meditimi i Kuranit Fisnik
Përktheu:        Dr. Sedat Islami
Recensent:      Mr. Sci. Islam Hasani
R. gjuhësor:    Ilmi Rexhepi
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              47
Botues:           Furkan ISM
Vendi:             Shkup, Maqedonia Veriore

Sot, në këtë kohë të vështirë, bisedat për sukses, lumturi, mirëqenie, janë pothuajse më të shpeshtat. Madje, edhe librat dhe ligjëratat me këtë tematikë janë bukur shumë sa kohë që çdonjëri pretendon se mënyra, koncepti ose programi i tij janë zgjidhja më e duhur.
Këto janë pretendimet e tyre, ndërsa çështja, në realitet, është krejtësisht ndryshe. Rrugëdalja nga kjo gjendje është vetëm nëpërmjet Kur’anit dhe Sunnetit, duke i mësuar, studiuar dhe më pas praktikuar ashtu siç janë në origjinal. Reformimi i këtij Ummeti dhe suksesi i tij janë të varura për asaj me të cilën janë reformuar të parët dhe kanë arritur sukses me të.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakManifestimet e mesatares në ajetet Kuranore – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërMungesa e botëkuptimeve të moderimit në botën arabe – Dr. Hajredin Hoxha