Manifestimet e mesatares në ajetet Kuranore – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:               Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:               Manifestimet e mesatares në ajetet Kuranore
Përktheu:          Dr. Sedat Islami
Recensent:        Ajni Sinani
R. gjuhësore:    Mimoza Sinani
Formati:            8.5 x 11
Faqe:                23
Botues:             Furkan ISM
Vendi:               Shkup, Maqedonia Veriore

Tekstet kur’anore dhe ato pejgamberike kanë shtjelluar në forma dhe mënyra të ndryshme çështjen e mbajtjes dhe praktikimit të parimit të ‘mesatares’ dhe manifestimeve të saj në Kur’an dhe Sunnet. Ummeti pohon njëzëri obligimin e mbajtjes së mesatares në çështjet fetare. Një grup njerëzish, me bindjen se janë duke vepruar drejt, lajthitën dhe humbën për shkak të devijimit nga mesatarja dhe të mbajturit pas saj.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMalajzia – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërMeditimi i Kuranit Fisnik – Dr. Hajredin Hoxha