Malajzia – Dr. Hajredin Hoxha

Autor:               Dr. Hajredin Hoxha
Titulli:               Malajzia
Përktheu:          Dr. Sedat Islami
Recensent:        Ajni Sinani
R. gjuhësore:    Mimoza Sinani
Formati:            8.5 x 11
Faqe:                91
Botues:             Furkan ISM
Vendi:               Shkup, Maqedonia Veriore

Malajzia është një shtet multi-fetar, multi-kuturor dhe multi-etnik, që shtrihet në Azinë Juglindore. Kishte qenë caktim i Allahut që autori i këtyre rreshtave t’i kryejë pikërisht në këtë vend studimet postdiplomike, magjistraturën dhe doktoratën, si dhe të kalojë një pjesë të gjatë të jetës në mesin e këtij populli musliman të civilizuar, i cili krahas tradicionales kultivoi edhe modernen, krahas parimeve fondamentale të Islamit përvetësoi edhe risitë e jetës së avancuar, duke u bërë kështu një model i shkëlqyer i Islamit dhe muslimanëve në të gjitha fushat dhe nivelet arsimore, ekonomike dhe industriale.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakLeksione metodologjike nga sira – Dr. Hajredin Hoxha
Artikulli tjetërManifestimet e mesatares në ajetet Kuranore – Dr. Hajredin Hoxha