Libri i Allahut dhe Pozita e tij Madhështore – Abdulaziz Alu Shejh

Autor:          Abdulaziz Alu Shejh
Titulli:          Libri i Allahut dhe pozita e tij madhështore
Përktheu:     Alban Malaj
Formati:       8.5 x 11 (Letter)
Faqe:           65
Botues:        Selefi.org
Viti:             23 Shtator 2011
Vendi:          Mekë

Me të vërtetë Allahu i Lartësuar u ka dhënë mirësi të madhe krijesave të Tij, veçanërisht robërve të Tij besimtarë, duke u çuar të Dërguarin e Tij fisnik (sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem), dhe me të zbriti më të mirin nga Librat e tij dhe vulën e tyre – Kur’anin – i cili është Dëshmues për të gjithë ata.
Allahu ‘Azze ue Xhel thotë: “Me të vërtetë, Allahu derdhi mbi njerëzimin mirësi të madhe,
veçanërisht mbi besimtarët, duke u çuar një të Dërguar fisnik nga mesi i tyre, duke iu lexuar atyre Vargjet e Tij, duke i pastruar ata dhe duke u mësuar atyre Librin dhe Urtësinë (Sunnetin Pejgamberik), edhe pse para kësaj ata kanë qenë në devijim të qartë.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakRregullat e shitblerjes në Islam – Abduladhim el-Halefi
Artikulli tjetërPse shumica e grave janë banore të Xhehennemit – Abdulaziz esh-Shenavi