Universi i Jusufit a.s – Nexhat Ibrahimi

Autor:           Nexhat Ibrahimi
Titulli:           Universi i Jusufit a.s
Recensent:    Husamedin Abazi
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            161
Botues:         Logos-A
Viti:              2008
Vendi:           Shkup

Kur’ani është fjalë e All-llahut të madhëruar, i dërguar si udhëzues absolut për njerëzit. Në të gjenden udhëzimet dhe përgëzimet më të mira, qortimet dhe shtegdaljet më të drejta. Kur’ani është fjalë e Allllahut të madhëruar që së pari duhet të lexohet, ajetet e tij të meditohet dhe të studiohet, dhe sipas tyre të veprohet. Çdo ajet, çdo sure është përplotë urtësi, përplotë margaritarë, që presin mendjen e njeriut dhe njëmendësimin e tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakMuslimanët në kërkim të Islamit – Nexhat Ibrahimi
Artikulli tjetërMorali i bukur i pejgamberit a.s. (tregime) – Mahmut Sami Kanbash