Letrat e Muhamedit a.s. – Sulltan Ahmed Kureshi

Autor:               Sulltan Ahmed Kureshi
Titulli:               Letrat e Muhamedit a.s.
Përktheu:          Mimoza Sinani
Kryeredaktor:    Husamedin Abazi
Formati:            8.5 x 11
Faqe:                261
Botues:             Logos-A
Viti:                  2003
Vendi:               Prishtinë

Ky libër është një përpilim i letrave, traktateve, marreveshjeve dhe vendimeve të njeriut më të çmuar të mbarë njerëzimit. Ai ishte ligjdhënës i parë i botës. I dhuroi mbarë njerëzimit dinjitetin, barazinë dhe drejtësinë e vërtetë. U tregoi rrugën e vërtetë dhe të drejtë pasuesve të tij. Ai është më i lavdëruari, si askush tjetër ndonjëherë, me lavdërime që i bëhen atij vazhdimisht, ditë e natë, që vazhdojnë dhe do të vazhdojnë t’i bëhen përherë. Ka pasur qindra mijëra pejgamberë, heronj, udhëheqës, pushtues, luftëtarë dhe bamirës. Ndoshta emrat e shumë prej tyre sot nuk njihen prej nesh, disa prej tyre jetojnë vetëm në faqet e historisë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakPërkthim me komentim i Kuranit Fisnik – Sherif Ahmeti
Artikulli tjetërPastrimi i Besimit – Imam es-San’ani