Kur’ani për disa dukuri negative të njeriut – Ataullah Aliu

Autor:             Ataullah Aliu
Titulli:             Kur’ani per disa dukuri negative te njeriut
Redaktor:        Husamedin Abazi
Recensent:      Mr. Xhabir Hamiti
R. gjuhësor:    Zekerija Ibrahimi
Formati:          8.5 x 11
Faqe:              75
Botues:           Logos-A
Viti:                2006
Vendi:             Shkup

Deri sot është thënë e është shkruar shumëçka në gjuhën shqipe për padrejtësinë, vetëvrasjen, kurvërinë, verën dhe narkotikët (drogën) veç e veç si çështje të ndaluara në Islam, por jo edhe në një punim dhe tekst të veçantë, andaj këtu qëndron edhe arsyeja e zgjedhjes së kësaj teme që ne për arsye praktike e titulluam “Kuri’ani për disa dukuri negative të njeriut. Duke e marrë parasysh përhapjen e dukurive negative të zëna n’gojë më sipër, të cilat do t’i quaja një realitet i hidhur për popullatën islame shqiptare, mendoj se në këtë kohë ka nevojë serioze për t’u thënë dhe shkruar pikërisht në këtë temë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakIslami dhe ideologjia – Arbër Berisha
Artikulli tjetërEstetika Islame – Beshir Ajvazogllu