Kurani është i vërteti – Dr. Abdulmexhid Zendani

Autor:           Dr. Abdulmexhid Zendani
Titulli:           Kurani është i vërteti
Përktheu:      Ajni Sinani
Formati:        A5
Faqe:            86
Botues:         Privat
Viti:              Mars 1995
Vendi:           Tiranë, Shqipëri

Këto janë debate shkencore të zhvilluara me katërmbëdhjetë dijetarë bashkëkohorë të sferave të ndryshme, të cilat i kam përmbledhur në një videokasetë me titull: “Ai, Kurani, është i vërtetë.” Në këtë libër që po u ofroj lexuesve do të paraqesim debatet e zhvilluara, në mënyrë që të njihen të vërtetat shkencore rreth të cilave flasin disa ajete Kuranore. Ato dëshmojnë se Islami porosit dhe urdhëron përvetësimin e dijes, dhe se shpallja hyjnore nuk mund të bie ndesh kurrsesi me të vërtetat e pakontestueshme shkencore. Shkencëtarët me të cilët i zhvilluam këto debate nuk i përkasin besimit Islam fare.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakDispozitat e therjes së kurbanit – Muhammed el-Uthejmin
Artikulli tjetërRruga e besimit – Dr. Abdulmexhid Zendani