Thirrje paralajmëruese drejtuar popullit që mbart mbi krye Zemërimin – Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij

0
406

Autor:         Rabi’a ibn Hadi el-Medkhalij
Titulli:         Thirrje paralajmëruese drejtuar popullit që mbart mbi krye Zemërimin
Përktheu:    Jeton Shasivari
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          8
Botues:       Selefi.org

“Dhe kështu tërhoqën mbi vete zemërim përmbi zemërim! Sigurisht që pabesimtarët i pret një dënim poshtërues.” Drejtuar popullit që mbart poshtërimin dhe nënçmimin, mbi të cilët Allahu ka lëshuar poshtërim dhe mjerim, për shkak të kufrit të tyre dhe vrasjes së Pejgamberëve

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko