Praktika sociale

Roli i studentëve muslimanë në rindërtimin e botës islame – Mevdudi

Autor:       Mevdudi Titulli:       Roli i studentëve muslimanë në rindërtimin e botës islame Formati:    A5 Faqe:        21 Botues:     Logos-A Para se ta filloj ligjërimin përkatës, më lejoni që ta shpreh lumturinë time me faktin se, falë Mëshirës së All-llahut, nëpër kolegjet dhe nëpër universitetet e shteteve...

Emancipimi i femrës dhe moda – Jusuf Zimeri

Autor:           Jusuf Zimeri Titulli:           Emancipimi i femrës dhe moda Recensent:    Mr. Taxhudin Bislimi Redaktor:      Prof. Shabi Sinani Formati:        5.8 x 8.3 Faqe:            64 Botues:         Shoqata e ulemave Viti:             ...

Të vërtetat Islame – Dr. Mahmud Hamdi Zakzuk

Autor:                   Dr. Mahmud Hamdi Zakzuk Titulli:                   Të vërtetat Islame Përktheu:              Afrim Tahiri Redaktor teknik:    Halil Berisha Formati:                8.5 x 11 Faqe:       ...

Dialogu obligim hyjnor – Mr. Qani Nesimi

Autor:           Mr. Qani Nesimi Titulli:           Dialogu obligim hyjnor Recensent:    Husamedin Abazi Formati:        8.5 x 11 Faqe:            201 Botues:         Logos-A Viti:              2005 Vendi:           Shkup Në Gadishullin Ballkanik, jetojnë...

Islami dhe varfëria – Dr. Jusuf Kardavi

Autor:      Dr. Jusuf Kardavi Titulli:      Islami dhe varfëria Formati:   5.9 x 7.9 Faqe:       68 Këto faqe nuk janë të reja për rregullimin ekonomik në islam, sepse për këtë janë shkruar libra të tjerë më gjërësisht që i përmbajnë ligjet e islamit dhe këshillat e tij të veçanta...