BallinaHistori IslameHistoria e Sahabëve

Historia e Sahabëve

Dhjetë të përgëzuarit me Xhenet – Bledar Haxhiu

Autor:    Bledar Haxhiu Titulli:    Dhjetë të përgëzuarit me Xhenet Formati: 8.5 x 11 Faqe:     83 Botues:  Xhamia Mbret Vëllezër dhe motra Allahu zgjodhi Muhamedin si Profetin e fundit, e bëri atë mik dhe të dashurin e Tij, dhe zgjodhi që ta pasonin dhe ta ndihmonin njerëzit më të mirë, zemrat më...

Fragmente nga jeta e sahabëve – Abdurrahman Rafet el-Basha

Autor:         Abdurrahman Rafet el-Basha Titulli:         Fragmente nga jeta e sahabëve Përktheu:    Mr. Qemal Morina, Arif Emini, Sabri Bajgora, Fadil Hasani, Ahmet Rama Recensent:  Sabri Bajgora, Fadil Hasani, Mr. Qemal Morina, Arif Emini, Formati:      5.83 x 8.26 Faqe:          479 Botues:   ...