Ajetet Mekase dhe Medinase – Faik Asani

Autor:       Faik Asani
Titulli:       Ajetet Mekase dhe Medinase
Formati:    8.5 x 11
Faqe:        19
Botues:     ThirrjaIslame.com
Viti:          2012

Ky libërth që gjendet në duart e juaja është një pikënisje dhe një lehtësim për njohjen e disa çështjeve të Kur’anit apo ndryshe thënë për njohjen e ajeteve Mekkase dhe ato Medinase, normalisht në këtë libërth do të përmendim se si e kanë ruajtur sahabët, tabiinët dhe dijetarët Kur’anin dhe renditjen, do të përmendim edhe si ndahen suret mekkase prej atyre medinase, gjiashtu do të përmendim se çfarë rëndësia kanë, si i kanë radhitur, sa sure ka Kur’ani dhe si e kanë ruajtur etj…

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakÇfarë i obligohet fillimisht muslimanit – Faik Hasani
Artikulli tjetërEjani në shpëtim – Eroll Nesimi