BallinaKuranShkencat e Kuranit

Shkencat e Kuranit

Ajetet Mekase dhe Medinase – Faik Asani

Autor:       Faik Asani Titulli:       Ajetet Mekase dhe Medinase Formati:    8.5 x 11 Faqe:        19 Botues:     ThirrjaIslame.com Viti:          2012 Ky libërth që gjendet në duart e juaja është një pikënisje dhe një lehtësim për njohjen e disa çështjeve të Kur’anit apo ndryshe thënë...