Ejani në shpëtim – Eroll Nesimi

Autor:           Eroll Nesimi
Titulli:           Ejani në shpëtim
Recensent:    Ekrem Avdiu
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            74
Botues:         Gjurma
Botimi:          I parë
Viti:              2004
Vendi:           Prishtinë

Duke pasur parasysh rëndësinë e praktikimit të mësimeve islame, të cilave pas besimit, me vlerë dhe rëndësi u paraprinë namazi, na imponohet që të jemi të mobilizuar në sqarimin e këtyre mësimeve si nga këndi i ndriçimit të vlerës së secilit prej tyre, ashtu edhe në shpjegimin praktik se si duhet të kryhet cilido. Edhe në trashëgiminë kulturore islame që të parët e kanë lënë pas vetes hasim në metodën e tyre, me ç‘rast vërejmë se mënyra e tyre e trajtimit të çështjeve ka qenë e atillë që ka filluar me potencimin e vlerës dhe rëndësisë së veprës së caktuar pastaj përmendja e dispozitave lidhur me të, e ndonjëherë ndoshta edhe kanë përmendur disa vërejtje rreth gabimeve.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakAjetet Mekase dhe Medinase – Faik Asani
Artikulli tjetërKthehu te Krijuesi – Ahmed Kalaja