Fitneja e Khauarixhëve – Salih bin AbdulAziz Alu Shejh

Autor:         Salih bin AbdulAziz Alu Shejh
Titulli:         Fitneja e Khauarixhëve
Përktheu:    Alban Malaj
Formati:      8.5 x 11
Faqe:          35
Botues:       Selefi.org
Viti:            2009
Vendi:         Fier, Shqipëri

Unë i kam ndarë temat për të cilat do të flas në katër pjesë:
E para ka të bëjë me përmendjen e shkaqeve të Fitnes, sepse njohja e shkaqeve do të thotë të njohësh pasojat e tyre, dhe njohja e preçedentëve patjetër që të shpie në njohjen e rrjedhojave.
E dyta: Disa shembuj të këtyre fitneve që kanë ndodhur në këtë Umet.
E treta: Një vështrim përmbledhës mbi kurimin (e këtyre fitneve).
E katërta: Cili është qëndrimi që duhet të mbajë Muslimani sa herë që ndodhin këto fitne, në dritën e Kur’anit, Sunetit dhe rregullave të Sheriatit të kulluar.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.44 MB]

Artikulli paraprakPërpjekja e heronjve në përhapjen e Islamit – Sami Frashëri
Artikulli tjetërKatër rregullat e Shirkut – Salih el-Feuzan