Katër rregullat e Shirkut – Salih el-Feuzan

Autor:           Salih el-Feuzan
Titulli:           Katër rregullat e Shirkut
Përktheu:      Alban Malaj
Recensent:    Emin Ago
Formati:        8.5 x 11
Faqe:            52
Botues:         Selefi.org

Kauaid (rregulla) është shumësi i fjalës Kaideh (rregull) dhe kjo është baza nga e cila dalin shumë çështje apo degëzime. Dhe kuptimi i përgjithshëm i këtyre katër rregullave që ka përmendur Shejkhu, Allahu pastë mëshirë ndaj tij, është dija dhe njohja e Teuhidit dhe Shirkut.
Kush është rregulli i Teuhidit? Dhe kush është rregulli i Shirkut? Kjo për shkak se shumë njerëz kanë devijuar në këto dy çështje. Ata kanë devijuar në kuptimin e Teuhidit dhe Shirkut, ku çdo person i shpjegon ato sipas qejfit të vet.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakFitneja e Khauarixhëve – Salih bin AbdulAziz Alu Shejh
Artikulli tjetërLibri (Hutbeja e Xhumasë) – Salih el-Feuzan