Fuqia e Besimit Përsosmëri e Shpirtit – Ismet U. Shehibrahimovic

Autor:               Ismet U. Shehibrahimovic
Titulli:               Fuqia e Besimit Përsosmëri e Shpirtit
Përktheu:          Mehmet Halimi
Kryeredaktor:    Husamedin Abazi
Formati:            8.5 x 11
Faqe:                259
Botues:             Logos-A
Viti:                  2008
Vendi:               Shkup, Maqedoni

Në çdo njeri është mbjellë thellë përpjekje për realizimin e vlerave gjithë-njerëzore. lslami, për t’i realizuar këto synime njerëzore, në mënyrë të natyrshme dëshmoi rrugën e qartë drejtë arritjes së virtyteve më të bukura, duke ndriçuar qëllimin që gjendet në krye të kësaj rruge — përsosmërinë e shpirtit. Dhuratë për përsosmërinë e shpirtit është paqja dhe lumturia absolute në të dy botët. Për të arritur sukses në këtë rrugë të shenjtë kërkohet besim, dashuri, vullnet dhe përpjekje. Shumë njerëz ndalen, devijojnë, kurse to lodhurit heqin dorë që në fillim, mirëpo shume prej tyre ecin me guxim drejt qëllimit to tyre.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [30.87 MB]

Artikulli paraprak1000 Thënje – Jakup Asipi
Artikulli tjetërMësime nga tregimet I – Ismail Ozxhan