BallinaEdukimDituria dhe vlera e saj

Dituria dhe vlera e saj

Respektimi i dijetarëve dhe përfitimi nga dija e tyre – Abdulmuhsin ibn Hamed el-Abad

Autor:         Abdulmuhsin ibn Hamed el-Abad Titulli:         Respektimi i dijetarëve dhe përfitimi nga dija e tyre Përktheu:    Lulzim Përçuku Formati:      A6 Faqe:          68 Botues:       Privat Vërtetë dituria sheriatike (fetare) e përftuar nga Libri i Allahut (‘Azze ue Xhel) dhe nga Suneti...

Dituria – Ebu Hamid el Gazali

Autor:         Ebu Hamid el Gazali Titulli:         Dituria Përktheu:    Is-hak Shala                    Abdullah B. Ferizi Lektor:        Artan Sadiku Formati:      A5 Faqe:          297 Viti:            2017 Vendi:         Prishtinë Në...

1000 Thënje – Jakup Asipi

Autor:           Jakup Asipi Titulli:           1000 Thënje Përmblodhi:   Bajram Ramadani                      Labinot Kunushefci Recensent:    Bashkim Aliu Formati:        6.9 x 9.9 Faqe:            190 Botues:         Furkan Print Vendi:       ...