Xhinët – Shejhul-Islam Ahmed ibn Tejmijje

Autor:      Shejhul-Islam Ahmed ibn Tejmijje
Titulli:      Xhinët
Përktheu: Xhamiambret.com
Formati:   8.5 x 11
Faqe:       53
Botues:    Xhamiambret.com

Njerëzit duhet të kuptojnë se All-llahu – i Madhërishmi dhe Lavdiploti – e ka dërguar Muhammedin, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, për të gjitha botërat; botën e njerëzve dhe botën e xhinnëve.”
Të besuarit e All-llahut dhe të bindurit Atij është obligim i banorëve të dy botëve të përmendura.
Nga tërë gjinia njerëzore, edhe e xhinnëve gjithashtu, kërkohet t’i përmbushin atë që All-llahu ka urdhëruar përmes Resulit të Tij, të çmojnë ate që e çmon All-llahu dhe i Dërguari i Tij, dhe të urrejnë atë që e urrejnë All-llahu dhe Resuli i Tij.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprak313 thënje të imam Aliut r.a. – Hafiz Ali Korça
Artikulli tjetërAkideja e Vasitit – Shejhul-Islam ibn Tejmijje