Akideja e Vasitit – Shejhul-Islam ibn Tejmijje

Autor:          Shejhul-Islam ibn Tejmijje
Titulli:          Akideja e Vasitit
Përktheu:     Genci Balla
Recensent:   Ilir E. Haxhiaj
Formati:       8.5 x 11
Faqe:           67
Botues:        Sh.B. Nektari
Viti:             2006
Vendi:          Tiranë

Një gjykatës i Uasitit (një qytet në Irak), me dëshirën për të pasur një referencë të doktrinës Islame për veten dhe familjen e tij, i kërkoi Shejhut të Islamit Ibn Tejmijes t’i shkruante një letër në këtë fushë. Shejhu iu përgjigj si në vijim: …

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Artikulli paraprakXhinët – Shejhul-Islam Ahmed ibn Tejmijje
Artikulli tjetërShirku – Përmbledhje nga grup autorësh